Viber

Viber voor Mac

Viber op je Mac

Met Viber voor Mac bel, chat en sms je gratis met je vrienden die de mobiele app op hun smartphone hebben. Viber ondersteunt ook video-oproepen en is makkelijk te gebruiken.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gratis bellen naar vrienden via VoIP
  • Uitstekende gesprekskwaliteit
  • Ondersteunt video
  • Real-time meldingen
  • Synchroniseren met je telefoon

TEGEN

  • Weinig geavanceerde functies
  • Vereist smartphone app

Uitmuntend
8

Met Viber voor Mac bel, chat en sms je gratis met je vrienden die de mobiele app op hun smartphone hebben. Viber ondersteunt ook video-oproepen en is makkelijk te gebruiken.

Gratis bellen vanaf je Mac

Gratis bellen? Het kan met Viber. Voor je van Viber op je Mac gebruik kunt maken, moet je de app eerst op je smartphone installeren (Viber is verkrijgbaar voor iPhone, Android, BlackBerry, Symbian en Windows Phone). Vervolgens installeer je de client op je Mac en worden al je contacten automatisch gesynchroniseerd.

Het fijne van Viber voor Mac is dat je niks hoeft te configureren. Zodra de installatie gereed is, bel je zonder kosten (via VoIP) naar al je vrienden die Viber op hun smartphone hebben.

Viber voor Mac ondersteunt ook video-oproepen, maar deze functie is nog in de bètafase.

Met de app verstuur je ook tekstberichten en voer je groepsgesprekken. De chats worden gesynchroniseerd tussen je telefoon en Mac.

Klik en klaar

De interface van Viber is helder en duidelijk. Je ziet een lijst met contacten, een overzicht van de oproepen en de gespreksgeschiedenis.

In het optiemenu stel je de app in om real-time meldingen van nieuwe berichten te ontvangen. Ook kun je ervoor kiezen om Viber automatisch te openen zodra je Mac is opgestart.

Viber & VoIP: een mooie combinatie

De belkwaliteit is uitstekend, maar hangt uiteraard wel af van de verbinding. Bij onze test van Mac naar smartphone ondervonden wij geen problemen.

Een onmisbaar programma

Gebruik je Viber al op je smartphone, dan wil je deze Mac-versie niet missen. Nog geen Viber-gebruiker? Waar wacht je nog op! Met de app bel en (video)chat je met al je vrienden en dat zonder een cent te betalen. Super toch?

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor mac

Viber

Download

Viber 3.1.0

Beoordelingen about Viber

Promotie×